Om Planlagte søk

Norton-produktet oppdager automatisk når Mac-en er inaktiv, og kjører Søk når maskinen er inaktiv.

Du kan imidlertid planlegge et søk i henhold til egne preferanser. Du kan fastsette tidspunkt for søk som skal kjøres automatisk på bestemte datoer og klokkeslett. Hvis det planlagte søket starter mens du bruker datamaskinen, kan du kjøre søket i bakgrunnen, slik at du ikke trenger å stanse arbeidet.

Innstillinger for planlagt søk endres ikke når en annen bruker er pålogget på Mac-en. Norton-produktet kjører det planlagte søket til planlagt tid med innstillingene som allerede er konfigurert.

Norton-produktet viser søkeresultatene på datamaskinen når det planlagte søket er ferdig.

Du kan bruke alternativet Tilbakestill til standardverdier for å tilbakestille innstillingene Planlagte søk til standard.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v95122407_nis_mac_retail_6_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 28/09/2015