Vis nettverksaktivitet

Du kan vise innkommende og utgående nettverkstrafikk i vinduet Nettverksaktivitet.

Du kan også søke etter en bestemt type program, tjeneste, port eller IP-adresse på Mac, og vise detaljene om tilhørende nettverkstilkobling i vinduet Nettverksaktivitet. Du kan se informasjon om de siste aktivitetene i følgende kategorier:

Forbindelser

Du kan se informasjon om nettverksforbindelsen basert på tilkoblingstypen.

Velg mellom følgende alternativer:

• Til Mac

Viser en liste med alle innkommende tilkoblinger til Mac.

• Fra Mac

Viser en liste med alle utgående tilkoblinger fra Mac.

• Lytter

Viser en liste med alle programmer som er på åpne porter for innkommende trafikk.

Søk etter

Du kan se informasjon om nettverksforbindelsen basert på programmer, tjenester eller porter som kjører på Mac-en.

Velg mellom følgende alternativer:

• Programmer

Søker etter og viser en liste med programmer som kjører på Mac for øyeblikket.

• Tjenester og porter

Søker etter og viser en liste med tjenester og porter som kjører på Mac.

Vis nettverkstilkoblingene

1. Klikk på Avansert i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Aktivitet i venstre rute.

3. Klikk på Vis-ikonet i raden Nettverksaktivitet.

4. I vinduet Nettverksaktivitet velger du et program, en tjeneste eller en port for å se detaljer om gjeldende nettverkstilkoblinger.

5. Klikk på Fullført.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v95119954_nsmac_retail_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 27/01/2017