Feil: «3040,10180028» vises i Norton-produktet

Du fikser dette problemet ved å kjøre LiveUpdate, og så starte datamaskinen på nytt. Hvis problemet vedvarer etter omstart, må du avinstallere og gjeninstallere Norton-produktet. Last ned og kjør verktøyet Norton Remove and Reinstall for å avinstallere Norton-produktet.

Denne fremgangsmåten er for den nyeste versjonen av Norton-produkter. Hvis du har en eldre versjon, eller hvis du ikke vet hvilken produktversjon du har, gå til Norton oppdateringssenter.

TRINN 1

Kjør LiveUpdate

1. Start Norton-produktet.

2. Klikk på Sikkerhet i hovedvinduet, og så LiveUpdate.

3. Når Norton LiveUpdate er fullført, klikker du på OK.

4. Kjør LiveUpdate helt til du ser meldingen "Norton-produktet har de nyeste beskyttelsesoppdateringene."

5. Avslutt alle programmer og start datamaskinen på nytt.

Dersom problemet ikke er løst, gå til neste trinn.

TRINN 2

Last ned og kjør verktøyet Norton Remove and Reinstall

Hvis du har Norton Family installert, må du avinstallere det før du kjører Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

1. Last ned Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

Lagre filen på skrivebordet i Windows. I noen nettlesere lagres filen automatisk til standardplasseringen.

2. Hvis du vil åpne Nedlastinger-vinduet i nettleseren, trykker du på Ctrl + J.

3. Dobbeltklikk på NRnR -ikonet.

4. Les lisensavtalen og klikk på Agree.

5. Klikk på Fjern og installer på nytt.

Det kan hende at du ser Kun fjerne -knappen hvis du fikk Norton-produktet hos tjenesteleverandøren. Klikk på Kun fjerne.

6. Klikk på Fortsett eller Fjern.

7. Klikk på Start på nytt nå.

Når du har startet datamaskinen på nytt, følger du instruksjonene på skjermen for å installere Norton-produktet på nytt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v95105099_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 07/10/2016