Gjenopprett Windows-indeksstatusen

Dette dokumentet inneholder informasjon om hvordan du gjenoppretter Windows-indeksstatusen.

TRINN 1

Bekreft og aktiver Windows-tjenesten

Du må logge på Windows som administrator.

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

services.msc

3. I Tjenester -vinduet, i fanen Tjenester(Lokalt), ruller du ned til Windows-søk.

I Windows XP: Rull ned til Windows-søk.

4. Bekreft at Oppstartstype er Automatisk, og hvis Status er blank, og klikke på Start tjenesten øverst til venstre i ruten.

5. Kontroller om Status endres til Startet eller Kjører.

Hvis Windows-indeksering ikke er gjenopprettet, går du til trinn 2.

TRINN 2

Gjenoppbygg Windows-indeksen

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

control

3. Klikk på Indekseringsalternativer.

4. I vinduet Indekseringsalternativer, klikker du på Avansert.

5. I vinduet Avanserte innstillinger, under Feilsøking, klikker du på Gjenoppbygg og deretter på OK.

6. I dialogboksen Gjenoppbygg indeks, klikker du på OK.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v95031677_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 10/09/2015