Melding: «Kjerneproduktfil(er) har blitt endret. Kjør Smart Update eller installer produktet på nytt» når jeg starter Norton Utilities 16.0

TRINN 1

Kjør Smart Update

1. Start Norton Utilities.

2. Klikk på Smart Update nede i høyre hjørne av vinduet.

3. I Smart Update -vinduet klikker du på Neste.

4. Når Smart Update er ferdig med å installere alle tilgjengelige oppdateringer, klikker du på Fullfør.

Dersom problemet ikke er løst, gå til trinn 2.

TRINN 2

Avinstaller Norton Utilities

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. I dialogboksen Kjør skriver du inn følgende tekst og trykker på Enter :

appwiz.cpl

3. I listen over installerte programmer klikker du på Norton Utilities, og deretter klikker du på Fjern eller Avinstaller.

4. Klikk på Ja for å bekrefte.

5. Når avinstalleringen er ferdig, avslutter du alle programmer og start datamaskinen på nytt.

TRINN 3

Last ned Norton Utilities

1. Logg inn på Norton.

2. Gå til siden Bestillingslogg og klikk på Bestillingsnummer ved siden av Norton Utilities for å vise bestillingsdetaljene.

3. Kopier produktnøkkelen under ordredetaljer

4. Ved siden av Norton Utilities, klikk på Last ned.

5. Du er omdirigert til nettsiden for nedlastingsbehandling. Klikk på koblingen for å starte nedlastingen.

Hvis du ikke kan laste ned Norton Utilities fra Norton Management, kan du laste det ned via følgende kobling:

Norton Utilities

6. Dobbeltklikk på filen du lastet ned.

7. Følg instruksjonene på skjermen for å installere produktet, og start så datamaskinen på nytt.

8. Når du ser meldingen, om å aktivere Norton Utilities, angi produktnøkkelen og klikk på Aktiver.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v94838161_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 12/04/2017