Gjenopprette Norton-verktøylinjen i Internet Explorer

Norton-verktøylinjen installeres sammen med Norton. Norton-verktøylinjen kan ikke lastes ned separat som et tillegg eller en utvidelse for nettleseren. De nyeste versjonene av Norton er kompatible med Internet Explorer, versjon 8, 9, 10 og 11.

Du finner den nyeste versjonen av Norton på Norton oppdateringssenter. Hvis du fikk tak i produktet fra en tjenesteleverandør, må du kontrollere at du har den nyeste versjonen som er tilgjengelig fra leverandøren.

Kjør LiveUpdate

1. Start Norton.

2. Klikk på Sikkerhet i hovedvinduet og deretter på LiveUpdate.

3. Når Norton LiveUpdate er fullført, klikker du på OK.

4. Kjør LiveUpdate helt til du ser meldingen "Norton-produktet har de nyeste beskyttelsesoppdateringene."

5. Avslutt alle programmer og start datamaskinen på nytt.

Hvis du fremdeles ikke finner Norton-verktøylinjen i Internet Explorer etter at du har installert alle Norton-oppdateringene, aktiverer du utvidelsen for Norton-verktøylinjen.

Aktiver Norton Toolbar i Internet Explorer

1. Start Internet Explorer.

2. Klikk på Verktøy og deretter på Administrer tilleggsprogrammer.

3. I listen over Aktive tilleggsprogram klikker du på Norton-verktøylinje.

4. Hvis statusen vises som Deaktivert, klikker du på Aktiver.

5. Klikk på Lukk.

6. Start Internet Explorer på nytt.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v94683397_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 21/09/2018