Kunngjøring for avvikling av Norton Mobile Utilities

Nå som vi justerer vår nye tilbudsstrategi og arbeider med å effektivisere produktutvalget for å tilby færre, mer integrerte løsninger til kundene, vil Symantec avvikle salg av Norton Mobile Utilities, en applikasjon som øker ytelse av Android-mobiltelefoner og -nettbrett, fra og med onsdag 22. januar 2014.

Hvorfor avvikler Symantec Norton Mobile Utilities?

• Symantec avvikler Norton Mobile Utilities for å kunne bruke ressursene våre mer effektivt mens vi prøver å beskytte kundenes data på de mobile enhetene deres.

Jeg kjøpte nettopp Norton Mobile Utilities. Hva skjer nå?

• Hvis du kjøpte Norton Mobile Utilities, kan du fortsette å bruke det for å få best mulig batterilevetid og ytelse på Android-enheten, men du vil ikke lenger kunne motta kundestøtte etter 22. januar 2014.

Jeg har hatt Norton Mobile Utilities en stund, kan jeg fortsette å bruke det?

• Ja. Norting Mobile Utilities vil fortsette å fungere etter 22. januar 2014. Grunnet kontinuerlige oppdateringer av Android-operativsystemet fra Google, kan det imidlertid oppstå kompatibilitetsproblemer med versjonen din av Norton Mobile Utilities i fremtiden, som kan påvirke hvordan appen fungerer på enheten. Støtte for dette produktet vil være tilgjengelig til og med 22. januar 2014.

Kan jeg installere Norton Mobile Utilities på nytt på en ny Android-enhet?

• Så lenge du kan logge deg på Google Play- eller Amazon Android Appstore-kontoen med den samme e-postadressen du brukte ved kjøpet av programvaren, kan du installere Norton Mobile Utilities på nytt på en ny Android-enhet. Hvis du kjøper Norton Mobile Utilities gjennom Samsung App Store, vil du ikke ha mulighet til å installere appen på nytt, og bør kontakte Norton kundestøtte.

Jeg har et problem med Norton Mobile Utilities. Kan jeg fortsatt motta støtte?

• Støtte for Norton Mobile Utilities vil være tilgjengelig til og med 22. januar 2014. Det inkluderer støtte per telefon, e-post og kunnskapsdatabase.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v94636909_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android
Sist endret: 10/09/2015