Melding: "Vil du klarere dette nettstedet for bruk med plugin-modulen NortonInternetSecurityBF?" på Mac

Tillat at nettsteder laster plugin-modulen fra Norton

1. Start Safari-nettleseren.

2. På Apple-menylinjen, klikker du på Safari, og velger Innstillinger ....

3. På fanen Sikkerhet, klikker du på Håndtere innstillinger for nettsted ....

4. Til venstre i vinduet som vises, velger du plugin-modulen NortonInternetSecurityBF.

5. Hvis nettstedet du besøker, viser denne meldingen under Åpne nettsteder, endrer du innstillingen til Tillat.

6. Hvis du vil tillate at Norton-plugin-modulen lastes inn som standard for alle nettsteder, velger du Alltid tillat ved siden av Ved besøk på andre nettsteder.

7. Klikk på Ferdig.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v93604017_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 10/09/2017