Melding: "Vil du klarere dette nettstedet for bruk med plugin-modulen NortonInternetSecurityBF?" på Mac

Tillat at nettsteder laster plugin-modulen fra Norton

1. Start Safari-nettleseren.

2. På Apple-menylinjen, klikker du på Safari, og velger Innstillinger ....

3. På fanen Sikkerhet, klikker du på Håndtere innstillinger for nettsted ....

4. Til venstre i vinduet som vises, velger du plugin-modulen NortonInternetSecurityBF.

5. Hvis nettstedet du besøker, viser denne meldingen under Åpne nettsteder, endrer du innstillingen til Tillat.

6. Hvis du vil tillate at Norton-plugin-modulen lastes inn som standard for alle nettsteder, velger du Alltid tillat ved siden av Ved besøk på andre nettsteder.

7. Klikk på Ferdig.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v93604017_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 10/09/2017