E-postklienten fryser når jeg har installert Norton-produktet

Du kan oppleve enkelte problemer når du åpner e-postklienter, f.eks. Microsoft Outlook, etter at du har installert den nyeste versjonen av Norton-produktet. Det problemet oppstår på grunn av en feil i WFP (Windows Filtering Platform).

Vi anbefaler at du kjører hurtigreparasjonen fra Microsoft for å løse problemet.

Ansvarsfraskrivelse: Symantec er ikke ansvarlig for informasjon, meninger, råd eller uttalelser på tredjeparters nettsteder. Symantec tilbyr disse koblingene mer som en bekvemmelighet. Selv om koblingene er inkludert, betyr det ikke at Symantec støtter, anbefaler eller har noe ansvar for innholdet på disse sidene.

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v93541988_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows 2008 Server R2
Sist endret: 29/01/2014