Løse problemer med konfigurering av sikkerhetskopisett når du logger på Norton Online Backup med Google Chrome

Dette varselet vises i Google Chrome når nettsiden du åpner, viser innhold fra både sikre (HTTPS) og usikre (HTTP) kanaler.

Selv om nettstedet for Norton Online Backup åpnes via en https-tilkobling, vises noe av innholdet på siden fra HTTP-plasseringer. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese Google kundestøtteartikkel.

Du kan løse dette problemet ved å konfigurere Google Chrome til å laste inn alt innholdet fra nettstedet for Norton Online Backup.

Aktivere skriptet for Norton Online Backup

1. Start nettleseren Google Chrome.

2. Gå til nettstedet for Norton Online Backup.

3. Klikk på Skjold -ikonet i adresselinjen, øverst til høyre i nettleseren.

4. I dialogboksen Denne siden inkluderer skript fra uautoriserte kilder, klikker du på Last inn utrygt skript.

5. Norton Online Backup-nettsiden lastes inn på nytt, og innholdet oppdateres.

Hvis du er på Innstillinger -siden, trykker du på F5 -tasten for å laste inn siden på nytt manuelt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v93524099_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/08/2017