Komme i gang med Norton Family

Hvis du er usikker på hvordan du kan beskytte barna mot farene på Internett, kan vi hjelpe deg! Vi hjelper deg med å komme i gang, og gir deg alt du trenger for å beskytte hele familien mot farer og støtende innhold på Internett. Vi kan også hjelpe deg med å forhindre at barna oppgir konfidensielle opplysninger på nettet.

Nå kan du konfigurere Norton Family slik at barna dine får en trygg Internett-opplevelse. Det er enkelt og krever bare tre trinn.

Relatert informasjon

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v91978089_nortonfamily_help_no_no
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Sist endret: 08/03/2018