Norton Identity Safe Utfyllingsassistent

Utfyllingsassistentfunksjonen gjør det mulig å fylle ut elektroniske skjema hvis Identity Safe hopper over felt i skjemaene. Identity Safe bruker adressene og lommebøkene du lagrer, til å fylle ut skjemaer og bankdetaljer automatisk på nettsteder. Derfor trenger du ikke å fylle ut de lange skjemaene som ber om personlig informasjon som navn, fødselsdato og telefonnummer. Du trenger heller ikke å angi bankinformasjon eller kredittkortinformasjon hver gang du handler på nettet. Hvis feltene i et elektronisk skjema ikke fylles ut, viser Identity Safe informasjonslinjen Åpne utfyllingsassistenten. Du kan klikke på valget Utfyllingsassistent for å åpne ruten Utfyllingsassistent. Du kan bruke Utfyllingsassistenten til å fylle ut slike felter. Alt du må gjøre er å velge en adresse eller lommebok fra utfyllingsassistenten, og deretter drar du og slipper informasjonen til nettstedet.

Identity Safe kan enten ikke fylle ut et felt i et skjema, eller fylle det ut feil, dersom:

• Feltnavnene i skjemaet på nettet ikke samsvarer med feltene som er lagret i adressene eller lommeboken din Land- eller områdefeltet kan f.eks. være kalt noe annet, som ikke gjenkjennes av Identity Safe.

• Feltet har ikke et navn.

• Data som feltet aksepterer ikke er det samme som er det som er lagret i adressen eller lommeboken. Det kan for eksempel være at fødselsdato er lagret som nummer i adresser når nettskjemaet kun aksepterer ord.

Noen nettsteder krever bare deler av personopplysningene dine, slik som e-post eller telefonnummer. På slike nettsteder kan du raskt angi nødvendige detaljer ved å bruke Utfyllingsassistent. Du trenger bare å dra og slippe informasjonen i adressen eller lommeboken til tekstfeltet i skjemaet. Hvis du eksempelvis ønsker å fylle ut telefonnummer i et nettskjema, drar du og slipper telefonnummeret fra adressen til tekstboksen i nettskjemaet. På denne måten sparer du ikke bare tid når du fyller ut skjemaer med utfyllingsassistenten, men du forhindrer også at hackere og tasteloggere får tilgang til personopplysningene dine. Norton-verktøylinjen må være aktivert i nettleseren for å bruke utfyllingsassistenten. For å åpne utfyllingsassistenten klikker du på HVELVET ER ÅPENT på Norton-verktøylinjen og klikker deretter på ikonet Åpne utfyllingsassistenten nederst i popup-vinduet.

Utfyllingsassistenten har følgende alternativer:

Adresser

Du kan vise og velge alle adressene du har lagret i hvelvet.

Lommebok

Du kan vise og velge alle lommebøker du har lagret i hvelvet.

Du kan bruke ikonet Flytt til andre siden for å flytte Utfyllingsassistenten fra høyre til venstre og omvendt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v91953036_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016