Om utfyllingsassistent

Utfyllingsassistentfunksjonen gjør det mulig å fylle ut elektroniske skjema hvis Identity Safe hopper over felt i skjemaene. Identity Safe bruker adressene og lommebøkene du lagrer, til å fylle ut skjemaer og bankdetaljer automatisk på nettsteder. Derfor trenger du ikke å fylle ut de lange skjemaene som ber om personlig informasjon som navn, fødselsdato og telefonnummer. Du trenger heller ikke å angi bankinformasjon eller kredittkortinformasjon hver gang du handler på nettet. Hvis feltene i et elektronisk skjema ikke fylles ut, åpner Identity Safe utfyllingsassistenten automatisk. Du kan bruke utfyllingsassistenten til å fylle ut slike felter. Alt du må gjøre er å velge en adresse eller lommebok fra utfyllingsassistenten, og deretter drar du og slipper informasjonen til nettstedet.

Identity Safe kan enten ikke fylle ut et felt i et skjema, eller fylle det ut feil, dersom:

• Feltnavnene i skjemaet ikke samsvarer med feltene brukt i adressene eller lommebøkene. Land- eller områdefeltet kan f.eks. være kalt noe annet, som ikke gjenkjennes av Identity Safe.

• Feltet har ikke et navn.

• Data som feltet aksepterer ikke er det samme som er det som er lagret i adressen eller lommeboken. Det kan for eksempel være at fødselsdato er lagret som nummer i adresser når nettskjemaet kun aksepterer ord.

Noen nettsteder krever bare deler av din personlige informasjon, slik som e-post eller telefonnummer. På slike nettsteder kan du bruke utfyllingsassistenten til å raskt angi den nødvendige informasjonen. Du trenger bare å dra og slippe informasjonen i adressen eller lommeboken til tekstfeltet i skjemaet. Hvis du eksempelvis ønsker å fylle ut telefonnummer i et nettskjema, drar du og slipper telefonnummeret fra adressen til tekstboksen i nettskjemaet. På denne måten sparer du ikke bare tid når du fyller ut skjemaer med utfyllingsassistenten, men du forhindrer også at hackere og tasteloggere får tilgang til personopplysningene dine. Norton-verktøylinjen må være aktivert i nettleseren for å bruke utfyllingsassistenten. For å åpne utfyllingsassistenten klikker du på HVELVET ER ÅPENT på Norton-verktøylinjen og klikker deretter på ikonet Åpne utfyllingsassistenten nederst i popup-vinduet.

Utfyllingsassistenten har følgende alternativer:

Auto-skjul

Du kan skjule utfyllingsassistenten for å få mer plass. Når du merker av dette alternativet vil vinduet til utfyllingsassistenten forstørres eller skjules når du peker musen mot eller bort fra den.

Adresser

Du kan vise og velge alle adressene du har lagret i hvelvet.

Lommebok

Du kan vise og velge alle lommebøker du har lagret i hvelvet.

Flytt til den andre siden

Du kan flytte Utfyllingsassistenten fra høyre til venstre og motsatt.

Lukk utfyllingsassistenten

Du kan lukke vinduet til Utfyllingsassistenten.

Om adresser

Om Lommebok

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v91953036_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 24/09/2013