Slette skyhvelvet

Skyhvelvet er kryptert, og du får kun tilgang til det ved hjelp av Norton-kontoen og hvelvpassord. Å slette et hvelv i skyen må gjøres manuelt. Selv om du avinstallerer Norton fra enheten, kan du likevel fortsette å bruke hvelvet fra andre enheter.

Når du sletter et hvelv, slettes alle lagrede Identity Safe-data som er lagret i hvelvet permanent. Dersom du tror at du kan få bruk for hvelvdataene dine ved en senere anledning, bør du ikke slette hvelvet.

Slette skyhvelvet

1. Gå til hovedvinduet i Norton og dobbeltklikk på Identitet. Deretter klikker du på Identity Safe.

2. I vinduet Hvelv lukket skriver du inn passordet ditt feil tre ganger.

3. Bruk klikk her -koblingen ved siden av Må du slette hvelvet?.

4. I vinduet Slett hvelv klikker du på Ja, slett hvelvet.

5. Klikk på Ja i advarselsboksen.

6. Skriv inn passordet til Norton-kontoen for å validere, og klikk på Logg på.

7. I bekreftelsesvinduet, klikk på OK.

Video: Slik sletter man Identity Safe-hvelvet permanent

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v91952916_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 16/06/2017