Slette skyhvelvet permanent

Du kan slette skyhvelvet hvis du ikke lenger trenger det. Når du sletter et hvelv, fjernes alle lagrede Identity Safe-data i hvelvet permanent. Hvelvet slettes ikke selv om du avinstallerer Norton Business Suite fra enheten din. Hvelvet må slettes manuelt. Skyhvelvet er kryptert, og du får kun tilgang til det ved hjelp av Norton-kontoen og hvelvpassord. Selv om du avinstallerer Norton Business Suite fra enheten din, kan du fremdeles bruke hvelvet fra andre enheter. Dersom du tror at du kan få bruk for hvelvdataene dine ved en senere anledning, bør du ikke slette hvelvet.

Slik sletter du hvelvet ditt

1. I hovedvinduet til Norton Business Suite klikker du på Identitet, og deretter på Styre identitetsbeskyttelse.

2. I raden Identity Safe klikker du på Konfigurer.

3. I vinduet Hvelv lukket skriver du inn passordet ditt feil tre ganger.

4. Bruk koblingen Klikk her ved siden av Må du slette hvelvet

5. I vinduet Slett hvelv klikker du på Ja, slett hvelvet.

6. Skriv inn det korrekte hvelvpassordet for å bekrefte og klikk på Slett hvelvet.

7. Klikk på Ja i meldingsvinduet.

Om Identity Safe-hvelv

Om oppretting av Identity Safe-hvelv

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v91952916_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 24/09/2013