Legg til etiketter

Merkefunksjonen lar deg merke påloggingsinformasjon, adresser, lommebok og merknader. Når du legger til merker, kategoriseres informasjonen i hvelvet ditt og grupperes slik at du enkelt kan identifisere og få tilgang til dem.

Hvis du for eksempel legger til merket Sosial til alle påloggingene til sosiale nettverk i hvelvet ditt. Du kan bruke Sosialt merke i vinduet Merker for å se og få tilgang til alle de sosiale nettverkstedene dine på en enkel måte.

Legge til en etikett for eksisterende Identity Safe-data

1. Gå til hovedvinduet i Norton og dobbeltklikk på Identitet. Deretter klikker du på Identity Safe.

2. Velg dataene der du vil legge til en tag.

Hvis du f.eks. vil tilordne en etikett for en pålogging, klikker du på Påloggingsinformasjon, og klikker deretter på påloggingen i listen.

3. Klikk på Rediger i vinduet som åpnes.

4. Angi kategoritype for dataene i feltet Etiketter.

Hvis du vil legge mer enn én etikett til dataene, bruker du komma for å skille etikettene.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v91952866_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 17/03/2017