Om favoritter

Du kan ofte bruke enkelte Identity Safe-data mens du er på Internett. Du kan legge til slike data til som favoritter. Ved å legge data til som favoritter, kan du enkelt velge dataene du bruker oftest på nettstedene. Dette er nyttig når du har mye personlig data som du trenger å bla gjennom for å finne de dataene du bruker mest.

Slik legger du til Identity Safe-data som favoritter

1. Logg på Norton Identity Safe-appen.

2. På skjermbildet Mitt hvelv, velger du dataene du vil legge til som favoritter.

Hvis du f.eks. vil legge en pålogging til Favoritter, trykker du på Påloggingsinformasjon, og deretter på en pålogging i listen.

3. Trykk på ikonet merket med stjerne.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v91857136_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 28/09/2015