Legge til etiketter

Hvis du har mye Identity Safe-data som du bruker på nettsteder, kan du bruke etiketter til å kategorisere dem. Hvis du lagrer Identity Safe-dataene i skyhvelvet, kan du legge en etikett til dataene du lagrer. Du kan legge etiketter til påloggingsinformasjon, adresser, lommebøker og merknader. Du kan legge etiketter til personlige data, med navn som gjør det lettere å identifisere dataene. Identity Safe-dataene som er tilordnet etiketter med et spesifikt navn, grupperes sammen. På denne måten kan du raskt velge hvilke data du vil bruke når du er på nettet. Du har f.eks. flere pålogginger for e-post, sosiale nettverk og andre nettsteder. Når du lagrer denne påloggingsinformasjonen, kan du legge til etiketter som e-post, sosialt og bank. Det samme gjelder hvis du har flere adresser. Du kan legge til etiketter som shopping, sosialt, bank, o.l. I dette tilfellet grupperes alle Identity Safe-dataene sammen basert på etikettene. Når du er på et shoppingnettsted, kan du enkelt velge shoppingrelaterte data til å bruke på nettstedet.

Etiketter er også nyttig hvis du deler hvelvet med familien. Du kan tilordne etiketter for å gruppere dataene for hvert familiemedlem.

Legge til etikett for eksisterende Identity Safe-data

1. Gjør ett av følgende:

• I Windows klikker du på Norton Identity Safe -ikonet på skrivebordet eller på oppgavelinjen.

• På Mac går du til katalogen Programmer og starter Norton Identity Safe.

2. Velg dataene du vil tilordne en etikett, i Norton Identity Safe-hovedvinduet.

Hvis du f.eks. vil tilordne en etikett for en pålogging, klikker du på Påloggingsinformasjon, og klikker deretter på påloggingen i listen.

3. Klikk på Rediger i vinduet som åpnes.

4. Angi kategoritype for dataene i feltet Etiketter.

Hvis du vil legge mer enn én etikett til dataene, bruker du komma for å skille etikettene.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v91857097_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 28/09/2015