Gjenopprette manglende Norton-utvidelser for nettlesere på Mac

Hvis du nettopp har oppdatert til den siste versjonen av Norton, eller du har installert den på nytt, og ikke finner Norton-utvidelsen i nettleseren, må du installere Norton-utvidelsen i nettleseren manuelt.

For øyeblikket er kun utvidelsene Norton Safe Web og Norton Identity Safe tilgjengelige for Safari. Utvidelsene Norton Safe Search og Nortons hjemmeside er sendt til utvidelsesgalleriet i Safari og venter på godkjenning fra Apple. Sjekk denne siden igjen for å se etter oppdateringer.

Avhengig av hvilken Mac OS-versjon du har, velger du ett av følgende:

Når du logger på Google Chrome og aktiverer alternativet for synkronisering av utvidelser, synkroniseres alle de tilgjengelige utvidelsene på kontoen din med alle enhetene og plattformene som kjører Google Chrome. Hvis du har en annen Mac-enhet som kjører Mac OS X 10.10.x eller nyere med den nyeste Norton-utvidelsen for Google Chrome, synkroniseres Norton-utvidelsene med andre Mac-enheter, og eldre Norton-utvidelser på Mac OS 10.9.x eller tidligere fjernes.

Hvis du vil stoppe automatisk fjerning av eldre Norton-utvidelser på Mac OS X 10.9.x eller tidligere, slår du av synkronisering av utvidelser i Google Chrome.