Jeg finner ikke Norton-verktøylinjen eller -utvidelsen i nettleseren på Mac-en

Etter den forrige oppdateringen på Norton-produktet ditt, kan du ikke lenger se Norton-verktøylinjen i nettleseren din. I stedet så vises det et ikon for Norton-utvidelsen med et grønt kontrollmerke foran eller ved siden av adressefeltet.

Hvis du ikke finner Norton-utvidelsen i nettleseren din, så må du sørge for at den nyeste versjonen av nettleseren er installert, og at du har den nyeste versjonen av Norton-produktet.

Hvis du akkurat har oppdatert eller installert den siste versjonen av Norton-produktet på nytt og ikke klarer å finne Norton-utvidelsen i nettleseren din, så må du installere Norton-utvidelsen manuelt i nettleseren din.

Avhengig av hvilken nettleser du har, velger du ett av følgende:

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v91461478_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 11/09/2017