Gjenopprette filer til en annen datamaskin ved hjelp av Norton Online Backup

Du kan gjenopprette spesifikke filer fra et sikkerhetskopisett eller et komplett sikkerhetskopisett ved å bruke Norton Online Backup på enhver annen datamaskin som har installert Norton Online Backup-klient.

Hvis du vil gjenopprette filer fra et sikkerhetskopisett til den nye datamaskinen, må du først legge datamaskinen til på Norton Online Backup-kontoen. Last ned og installer Norton Online Backup-klienten, og registrer datamaskinen på Norton Online Backup-kontoen. Du kan gjenopprette filer til datamaskinen når du har registrert den.

Hvis du allerede har lagt til datamaskinen på Norton Online Backup-kontoen, kan du hoppe over trinn 2 for å gjenopprette filene til en annen datamaskin.

TRINN 1

Legge til en ny datamaskin i Norton Online Backup

1. Logg på nettstedet for Norton Online Backup fra datamaskinen du vil gjenopprette sikkerhetskopier på, ved bruk av e-postadressen og passordet.

2. Ved siden av Mine enheter klikker du på Legg til en datamaskin.

3. Merk av for Jeg har lest og godtar bruksvilkårene, og klikk deretter på Start nedlasting.

Lagre filen på skrivebordet.

4. Når nedlastingen er fullført, gjør du ett av følgende:

• I Windows dobbeltklikker du på filen NortonOnlineBackup.exe.

• På Mac dobbeltklikker du på den nedlastede filen NortonOnlineBackup.pkg.

5. Fullfør installeringen ved å følge instruksjonene på skjermen.

Etter at installeringen er fullført, åpnes registreringssiden for Norton Online Backup i nettleseren.

6. I nettleservinduet klikker du på Fortsett.

7. Hvis du blir bedt om å logge på, skriver du inn e-postadresse og passord, og klikker på Logg på.

8. Klikk på Ferdig.

Den nye datamaskinen er nå lagt til på Norton Online Backup-kontoen.

TRINN 2

Gjenopprette et sikkerhetskopisett

1. Logg på nettstedet for Norton Online Backup ved å bruke e-postadressen og passordet ditt.

2. I listen med sikkerhetskopisett, ved siden av sikkerhetskopisettet du vil gjenopprette, klikker du på Filhandlinger, og deretter på Gjenopprett filer.

3. Under Gjenopprett til annen, fra listen rullegardinlisten med datamaskiner, velger du den nye datamaskinen du vil gjenopprette sikkerhetskopisettet til.

4. Gjør ett av følgende under Gjenopprett filer :

• Hvis du vil gjenopprette et fullstendig sikkerhetskopisett, velger du Gjenopprett alle filer.

• Hvis du vil gjenopprette spesifikke filer fra et sikkerhetskopisett, velger du Velg filer som skal gjenopprettes.

Søk i eller bla gjennom de sikkerhetskopierte mappene for å velge filene du vil gjenopprette.

5. Klikk på Gjenopprett filer.

6. Klikk på OK.

Vent til gjenopprettingen er fullført. Filene gjenopprettes til mappen Gjenopprettede filer på skrivebordet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v90729659_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 23/08/2016