Slette ditt skyhvelv for godt

Du kan slette skyhvelvet hvis du ikke lenger trenger det. Når du sletter et hvelv, vil alle Norton Identity Safe-data du har lagret i hvelvet slettes for godt. Hvelvet slettes ikke selv om du avinstallerer Norton Identity Safe fra enheten din. Hvelvet må slettes manuelt. Skyhvelvet er kryptert, og du får kun tilgang til det ved hjelp av Norton-kontoen og hvelvpassord. Selv om du avinstallerer Norton Identity Safe fra enheten din, kan du fremdeles bruke hvelvet fra andre enheter. Dersom du tror at du kan få bruk for hvelvdataene dine ved en senere anledning, bør du ikke slette hvelvet.

Slik sletter du hvelvet ditt

1. Klikk på Norton Identity Safe -ikonet på skrivebordet eller på oppgavelinjen.

2. I vinduet Hvelv lukket skriver du inn passordet ditt feil tre ganger.

3. Bruk klikk her -koblingen ved siden av Må du slette hvelvet

4. I vinduet Slett hvelv klikker du på Ja, slett hvelvet.

5. Angi passordet for Norton-kontoen for å validere, og klikk deretter på Slett hvelvet.

6. Klikk på Ja i meldingsvinduet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v90362370_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 28/09/2015