Opprette en PIN-lås for mobile enheter

Norton Identity Safe gir deg muligheten til å bruke en PIN-kode med fire siffer for å få tilgang til hvelvet fra mobile enheter. Med PIN-koden får du rask tilgang til Norton Identity Safe på mobile enheter. Når du har opprettet PIN-koden trenger du ikke å angi hele hvelvpassordet for Norton Identity Safe. Du kan heller bruke PIN-koden. Du kan opprette en PIN-kode etter du har konfigurert hvelvet for første gang med hvelvpassordet.

Når du har opprettet en PIN-kode kan du endre eller slette koden når som helst. For å tilføre økt sikkerhet kan du merke av Tilfeldig tastatur under PIN-TILGANG for å få et nytt tastatur hver gang du logger deg på hvelvet.

PIN-koden som du oppretter, er spesifikt for en enhet. Du kan ikke bruke samme PIN-kode på flere enheter for å logge på hvelvet. Hvis du for eksempel oppretter en PIN-kode på en Android-enhet, kan du ikke den samme PIN-koden for å låse opp hvelvet på en iOS-enhet eller en annen Android-enhet.

Slik oppretter du en PIN-kode

1. Trykk på App-knappen i hovedvinduet, og trykk deretter på Innstillinger.

2. Tapp på Hvelv på siden Innstillinger.

3. På siden Hvelv tapper du på Opprett PIN.

4. På siden Opprett PIN skriver du inn hvelvpassordet og tapper deretter på Send.

5. På siden som vises angir du en PIN-kode med fire sifre som skal brukes for hvelvet ditt.

6. Angi den firesifrede PIN-koden på nytt for å bekrefte. Når du har bekreftet PIN-koden kan du se at innstillingene PIN-TILGANG er aktivert på hvelvsiden.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v90211831_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 28/09/2015