Sjekke etter nye oppdateringer

Norton Identity Safe-klienten bruker Internett til å sjekke etter og laste ned oppdateringer automatisk. Disse oppdateringene forbedrer teknologien som Norton Identity Safe bruker til å beskytte din personlige informasjon. Hvis du bruker en proxyserver til å koble til Internett, må du konfigurere proxyinnstillingene i Norton Identity Safe-klienten. Hvis datamaskinen din som regel ikke er koblet til Internett, kan du se etter oppdateringer manuelt når du er tilkoblet Internett. Ved å oppdatere Norton Identity Safe-klienten regelmessig vil du alltid ha den nyeste teknologien som beskytter din personlige informasjon.

For å konfigurere proxyinnstillingene går du til hovedmenyen i Norton Identity Safe, klikker på Innstillinger, og deretter på Nettverks-proxy tab, hvor du angir proxy-detaljene.

For å finne ut mer om proxyinnstillinger, Om proxy-innstillinger for nettverk

Hvis du vil se etter nye oppdateringer, gjør du ett av følgende:

• Windows: i Norton Identity Safe -hovedvinduet klikker du på Innstillinger > Om -fanen > Se etter nye oppdateringer. Hvis du blir bedt om å starte enheten på nytt, klikker du på Start på nytt nå.

• Mac: på menylinjen klikker du på Norton Identity Safe > Om Norton Identity Safe > Se etter nye oppdateringer. Hvis du blir bedt om å starte enheten på nytt, klikker du på Start på nytt nå.

Datamaskinen må være koblet til Internett for å se etter og laste ned nye oppdateringer.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v90186606_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 28/09/2015