Rapportere et nettfiskingsnettsted til vurdering

Dette alternativet er kun tilgjengelig i Windows.

Symantec vurderer innholdet til millioner av nettsteder og gir dem Norton-rangeringer. En sjelden gang kan Norton Safe Web feilaktig rapportere et nettsted som skadelig eller trygt. Det kan for eksempel rapportere et nettsted du handler fra ofte som skadelig. Den kan også rapportere et trygt nettsted som skadelig. I begge tilfeller kan du rapportere nettstedet til Symantec for nærmere gjennomgang.

Du må ha nettstedet åpent i nettleseren når du rapporterer det til Symantec.

Slik rapporterer du feilevaluering av et nettsted

1. Åpne nettleseren og gå til nettstedet du vil sende inn til ny vurdering.

2. Klikk på Indikator på nettstedsikkerhet på Norton-verktøylinjen.

3. Klikk på Rapporter dette nettstedet i popup-vinduet som vises.

4. I dialogboksen for bekreftelse klikker du på Send og deretter på Lukk.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v90186204_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 26/10/2015