Feil: "8507,125" vises i Norton -produktet

Denne feilen oppstår hvis du har installert sikkerhetsprodukter fra andre leverandører på datamaskinen. Norton-produktet ditt tilbyr den beste beskyttelsen for datamaskinen, og vi anbefaler at du avinstallerer sikkerhetsprodukter som ikke kommer fra Symantec.

TRINN 1

Avinstallere et sikkerhetsprodukt som ikke tilhører Symantec

Du finner informasjon om hvordan du fjerner andre leverandørers sikkerhetsprodukter fra datamaskinen, i programdokumentasjonen. Alternativt kan du kontakte produsenten.

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

appwiz.cpl

3. I listen over installerte programmer velger du sikkerhetsproduktet fra den andre leverandøren, og klikker på Fjern eller Avinstaller.

4. Følg instruksjonene på skjermen.

5. Start datamaskinen på nytt når avinstalleringen er ferdig.

Dersom problemet ikke er løst, gå til trinn 2.

TRINN 2

Last ned og kjør Norton Remove and Reinstall-verktøyet

Hvis du har Norton Family installert, må du avinstallere det før du kjører Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

1. Last ned Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

Lagre filen på skrivebordet i Windows. I noen nettlesere lagres filen automatisk til standardplasseringen.

2. Hvis du vil åpne Nedlastinger-vinduet i nettleseren, trykker du på Ctrl + J.

3. Dobbeltklikk på NRnR -ikonet.

4. Les lisensavtalen og klikk på Agree.

5. Klikk på Fjern og installer på nytt.

Det kan hende at du ser Kun fjerne -knappen hvis du fikk Norton-produktet hos tjenesteleverandøren. Klikk på Kun fjerne.

6. Klikk på Fortsett eller Fjern.

7. Klikk på Start på nytt nå.

Når du har startet datamaskinen på nytt, følger du instruksjonene på skjermen for å installere Norton-produktet på nytt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v89976717_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 07/10/2016