Generelle innstillinger for Norton Identity Safe

Når du installerer Norton på datamaskinen, blir du bedt om å legge til leserutvidelsene for Norton i nettleserne. Det er alltid trygt å gi tillatelse til å legge til Norton-utvidelser. Med Norton-verktøylinjen kan du vise sikkerhetsnivået til nettstedene du besøker. Du kan sikre at identitetene og påloggingene ikke blir stjålet ved å vite at nettstedet er bedragersk før du i det hele tatt åpner det.

I vinduet Generelle innstillinger kan du konfigurere funksjonene for Norton-verktøylinjen. Du kan aktivere eller deaktivere funksjonen Norton Safe Web. Alternativet er som standard satt til på.

Du kan se statusen til Norton-verktøylinjen for følgende nettlesere:

• Internet Explorer

• Google Chrome

• Mozilla Firefox

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v89794755_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016