Generelle innstillinger for Norton Identity Safe

Når du installerer Norton på datamaskinen, blir du bedt om å legge til leserutvidelsene for Norton i nettleserne. Det er alltid trygt å gi tillatelse til å legge til Norton-utvidelser. Med Norton-verktøylinjen kan du vise sikkerhetsnivået til nettstedene du besøker. Du kan sikre at identitetene og påloggingene ikke blir stjålet ved å vite at nettstedet er bedragersk før du i det hele tatt åpner det.

I vinduet Generelle innstillinger kan du konfigurere funksjonene for Norton-verktøylinjen. Du kan aktivere eller deaktivere funksjonen Norton Safe Web. Alternativet er som standard satt til på.

Du kan se statusen til Norton-verktøylinjen for følgende nettlesere:

• Internet Explorer

• Google Chrome

Hvis du bruker et lokalt hvelv til å lagre identitetene, kan du når som helst flytte det lokale hvelvet til et skyhvelv. Med et skyhvelv kan du bruke Identity Safe-data uansett hvor du er. Du kan bruke alternativet Konverter til skyhvelv for å slå sammen lokale hvelvdata til et skyhvelv.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v89794755_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 18/06/2018