Om generelle innstillinger i Norton Identity Safe

Når du installerer Norton Business Suite på maskinen, legges Norton-verktøylinjen automatisk til i nettleserne. Enkelte nettlesere ber deg om å godkjenne at verktøylinjen legges til. Det er alltid trygt å gi tilgang til å legge til Norton-verktøylinjen. Med Norton-verktøylinjen ser du sikkerhetsnivået på nettstedene du besøker. Du kan sikre at identitetene og påloggingene ikke blir stjålet ved å vite at nettstedet er bedragersk før du i det hele tatt åpner det.

I vinduet Generelle innstillinger kan du konfigurere funksjonene for Norton-verktøylinjen. Du kan aktivere eller deaktivere funksjonene Norton Safe Web, Norton Safe Search og Norton Safe Share. Funksjonene er som standard aktivert. Symantec anbefaler at du lar funksjonene Norton Safe Web og Norton Safe Share være påslått for å beskytte nettleseren.

Du kan se statusen til Norton-verktøylinjen for følgende nettlesere:

• Internet Explorer

• Google Chrome

• Mozilla Firefox

Konfigurere innstillinger for Identity Safe

Om Identity Safe-hvelv

Om Norton Identity Safe-kontokonfigurering

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v89794755_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 24/09/2013