Om proxy-innstillinger for nettverk

Proxy-servere kontrollerer Internett-tilgangen, og forhindrer at eksterne enheter får tilgang til nettverket. Hvis nettverket ditt bruker en proxy-server for å koble seg til Internett, kan du oppgi proxy-serverens opplysninger til Identity Safe. Du kan bruke vinduet Proxy-innstillinger for nettverk til å angi URLen for automatisk konfigurering, proxy-innstillingene og godkjenningsdetaljene. Norton Identity Safe bruker proxy-innstillingene og godkjenningsdetaljene til å opprette en automatisk tilkobling til Internett når dette er nødvendig. LiveUpdate bruker f.eks. innstillingene til den angitte proxy-serveren til å innhente oppdateringene. Det er viktig at du angir proxy-serverdetaljene, for ellers kommer ikke LiveUpdate til å fungere.

Med innstillinger for Nettverks-proxy kan du angi følgende innstillinger::

Automatisk konfigurering

Her kan du angi URLen eller skriptet for automatisk konfigurering.

Du får følgende alternativer:

• Oppdag innstillinger automatisk

Nettleseren oppdager nettverksinnstillingene automatisk.

Hvis du ikke vil overstyre de manuelle innstillingene for nettverkstilkoblinger, må du deaktivere dette alternativet.

• Bruk automatisk konfigureringsskript

Lar nettleseren bruke URL-en eller skriptet for automatisk konfigurering til å styre Internett-tilgang.

Bruke boksen URL til å oppgi HTTP- eller HTTPS-URL-adressen.

Proxy-innstillinger

Her oppgir du proxy-innstillingene.

Merk av for Bruk proxy-server for HTTP-tilkoblinger under Proxy-innstillinger, og gjør deretter følgende:

• Skriv inn URL-en eller IP-adressen til proxy-serveren i Adresse -boksen.

• Skriv inn portnummeret til proxy-serveren i Port -boksen.

Verdien kan være mellom 1 og 65535.

Verifisering

Med dette alternativet kan du koble til Internett via en server som krever verifisering.

Merk av Jeg trenger autorisasjon for å koble til gjennom brannmuren eller proxy-serveren og gjør det følgende:

• Skriv inn brukernavn og passord for autentisering.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v89775281_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 28/09/2015