Hvordan oppgraderer jeg til den nyeste versjonen av Norton-verktøylinjen eller Norton Identity for Mac?

Oppgradere Norton-verktøylinjen i Safari

1. Start Safari (nettleser).

2. Når du blir bedt om å installere Norton SafeWeb-utvidelsen, klikker du på OK.

Hvis du ikke blir bedt om å installere Norton SafeWeb-utvidelsen, klikker du på varsel -merket øverst til høyre i Norton-verktøylinjen i Safari.

I dialogboksen Norton Internet Security klikker du på OK, og går videre til linje 6.

3. På nettsiden Norton-utvidelser for Safari, blar du nedover og klikker på Installer nå.

4. Norton Internet Security for Mac SafeWeb-utvidelsen for Safari lagres automatisk i mappen Nedlastinger.

5. Klikk på Nedlastinger -ikonet i Dock, og velg NortonInternetSecurityBF.safariextz.

6. I vinduet Filnedlasting - Sikkerhetsadvarsel klikker du på Åpne.

7. Når du ser meldingen om at du bare bør installere utvidelser fra klarerte kilder i Safari, klikker du på Installer.

8. Safari er nå oppgradert til den nyeste versjonen av Norton-verktøylinjen eller Norton Identity.

Oppgradere Norton-verktøylinjen i Firefox

1. Start Firefox (nettleser).

2. I dialogboksen Norton Identity må legge Norton-verktøylinjen til i Firefox, klikker du på Legg til.

3. Angi brukernavn og passord for administratorkontoen for å godkjenne installasjonsprogrammet, og klikk på OK.

4. I fanen Installer utvidelse som åpnes i Firefox, merker du av for Tillat denne installasjonen, og klikker på Fortsett.

5. Klikk på Start Firefox på nytt.

Du må starte Firefox på nytt for å fullføre installasjonen av utvidelsen Norton Identity-verktøylinje.

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v89775247_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X 10.10.x, Mac OS X 10.9.x, Mac OS X 10.8.x, Mac OS X 10.7.x
Sist endret: 03/12/2014