Om Generelle innstillinger

Med de generelle innstillingene i Norton Identity Safe kan du konfigurere alternativer for Norton-verktøylinjen. Når du installerer Norton Identity Safe-klienten på enheten din, får du også Norton-verktøylinjen gratis i nettleserne. Norton-verktøylinjen fungerer på nettleserne Internet Explorer, Firefox, og Chrome.

Hvis du vil åpne Generelle innstillinger i Windows, klikker du på innstillinger-ikonet (tannhjulet) i hovedvinduet i Norton Identity Safe, og klikker så på fanen Generelt.

Hvis du vil åpne Generelle innstillinger på Mac, klikker du på Norton Identity Safe på menylinjen, og klikker på Innstillinger og deretter på fanen Generelt.

Norton-verktøylinjen installeres kun i nettlesere som kjører på Windows-operativsystem.

Med Norton-verktøylinjen kan du trygt surfe på Internett fordi den blokkerer skadelige nettsteder som stjeler informasjonen din. Den varsler deg om skadelige nettsteder selv før du besøker dem.

Du kan bruke alternativet Generelt til å gjøre det følgende:

• Aktivere eller deaktivere flere funksjoner på Norton-verktøylinjen.

• Administrere nettleserutvidelser.

Velg mellom følgende alternativer:

Verktøylinjealternativer (kun Windows)

Gjør det mulig å konfigurere innstillinger for Norton-verktøylinjen.

• Aktivere Norton Safe Web : Gjør det mulig å aktivere eller deaktivere Norton Safe Web på nettleseren din.

• Aktivere Norton Safe Search : Gjør det mulig å aktivere eller deaktivere Norton Safe Search på nettleseren din.

• Aktivere Norton Safe Share : Gjør det mulig å aktivere eller deaktivere Norton Safe Share på nettleseren din.

Som standard er alternativene aktiverte.

Nettleserutvidelser (Windows og Mac)

Forteller deg om Norton-verktøylinjen er aktivert for nettleserne som er installert på enheten. Den støtter følgende nettlesere:

• Internet Explorer (kun på Windows)

• Google Chrome

• Mozilla Firefox

• Safari (kun på Mac)

Du kan bruke koblingen Åpne innstillinger for utvidelse for å aktivere Norton-verktøylinjen.

Systemstatusfelt (kun Windows)

Gjør det mulig å vise eller skjule Identity Safe-ikonet i systemstatusfeltet på oppgavelinjen. Identity Safe-ikonet vises som standard på oppgavelinjen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v89764442_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 28/09/2015