Legge til merknader

Du kan legge til en merknad og bruke den når du trenger den.

Slik legger du til en merknad med Windows eller Mac

1. Gjør ett av følgende:

• I Windows klikker du på Norton Identity Safe -ikonet på skrivebordet eller på oppgavelinjen.

• På Mac går du til katalogen Programmer og starter Norton Identity Safe.

2. I hovedvinduet til Norton Identity Safe klikker du på fanen Merknader.

3. Klikk på rullegardinknappen øverst i vinduet, og velg Ny merknad.

4. I vinduet NY MERKNAD skriver du inn de nødvendige opplysningene.

Du kan merke av alternativet Krev hvelvpassord for å forhindre at merknaden misbrukes.

5. Klikk på Lagre.

Slik legger du til en merknad på Android eller iOS

1. Logg på Norton Identity Safe-appen

2. På skjermen Mitt hvelv klikker du på Merknader.

3. Tapp på plussikonet øverst på skjermen.

4. I vinduet Opprett ny merknad skriver du inn de nødvendige opplysningene.

5. Tapp på avmerkingsikonet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v89764337_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 28/09/2015