Redigere eller slette en lommebok

Alle betalingene du har lagret, er ført opp i vinduet Lommebok. Du kan vise og endre detaljene for betalinger du har opprettet. Du kan slette en lommebok hvis du ikke trenger den mer.

Når du låser lommeboken med et passord, gir Identity Safe lommeboken ekstra sikkerhet. Du kan ikke vise detaljene for den låste lommeboken. Du kan ikke redigere eller slette en betaling med mindre du oppgir passordet.

Når du oppretter eller redigerer en betaling, settes kortets område til standardområdet for brukeren. Hvis du går til et nettsted utenfor standardregionen, og bruker kortet til å fylle ut et skjema på dette nettstedet, kan feltene fylles ut feil. Eksempel: Kortet ditt har USA som standardområde, men du er på en fransk nettside. I dette tilfellet må du bruke kortet med Frankrike som område, for å fylle ut skjemaet på nettsiden.

Slik redigerer eller sletter du en lommebok på Windows eller Mac

1. Gjør ett av følgende:

• I Windows klikker du på Norton Identity Safe -ikonet på skrivebordet eller på oppgavelinjen.

• På Mac går du til katalogen Programmer og starter Norton Identity Safe.

2. I Norton Identity Safe -hovedvinduet klikker du på fanen Lommebok.

3. Klikk på lommeboken du ønsker å redigere eller slette.

Du kan bruke alternativet Sorter etter for å finne en lommebok raskere. Du kan også søke etter en lommebok i feltet Søk i hvelvet ditt.

4. Gjør ett av følgende:

• For å redigere en lommebok klikker du på Redigere i vinduet som vises for å utføre de påkrevde endringene, og deretter klikker du på Lagre.

• For å slette en lommebok klikker du på Slett i vinduet som vises, og deretter klikker du på Ja i varslingen.

Slik sletter eller redigerer du en lommebok i iOS:

1. Logg på Norton Identity Safe-appen

2. På skjermen Mitt hvelv tapper du på Lommebok.

3. Tapp på lommeboken du ønsker å redigere eller slette. Du kan også søke etter en lommebok i søkefeltet.

4. Gjør ett av følgende:

• For å redigere en lommebok tapper du på ikonet rediger øverst i høyre hjørne av skjermen, utfør endringene og tapp deretter på avmerkingsikonet.

• For å slette en lommebok tapper du på Slett denne lommeboken nederst til høyre på skjermen og bekreft slettingen i advarselsdialogen. Basert på innstillingene kan du bli bedt om et hvelvpassord for å fullføre slettingen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v89764271_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 28/09/2015