Redigere eller slette adresser

Alle lagrede adresser er oppført i fanen Pålogginger. Du kan redigere detaljene for alle adressene du har lagret. Du kan slette en adresse hvis du ikke trenger den mer.

Slik redigerer eller sletter du en adresse på Windows eller Mac

1. Gjør ett av følgende:

• I Windows klikker du på Norton Identity Safe -ikonet på skrivebordet eller på oppgavelinjen.

• På Mac går du til katalogen Programmer og starter Norton Identity Safe.

2. I Norton Identity Safe-hovedvinduet klikker du på fanen Adresser.

3. Klikk på adressen du ønsker å redigere eller slette.

Du kan bruke alternativet Sorter etter for å finne en adresse raskere. Du kan også søke etter en adresse i feltet Søk i hvelvet ditt.

4. Gjør ett av følgende:

• For å redigere en adresse klikker du på Redigere i vinduet som vises for å utføre de påkrevde endringene, og deretter klikker du på Lagre.

• For å slette en adresse klikker du på Slett i vinduet som vises, og deretter klikker du på Ja i varslingen.

Basert på innstillingene kan du bli bedt om et hvelvpassord for å fullføre slettingen.

Slik redigerer eller sletter du en adresse på Android eller iOS

1. Logg på Norton Identity Safe-appen

2. På skjermen Mitt hvelv tapper du på Adresser.

3. Tapp på adressen du ønsker å redigere eller slette.

Du kan også søke etter en adresse i søkefeltet.

4. Gjør ett av følgende:

• For å redigere en adresse tapper du på ikonet rediger øverst i høyre hjørne av skjermen, utfør endringene og tapp deretter på avmerkingsikonet.

• For å slette en lommebok tapper du på Slett denne adressen nederst til høyre på adresse og bekreft slettingen i advarselsdialogen. Basert på innstillingene kan du bli bedt om et hvelvpassord for å fullføre slettingen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v89761720_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 28/09/2015