Legge til adresser

Du kan legge til adresser slik at du kan fylle ut nettbaserte skjemaer på en enkel og trygg måte. Du trenger ikke å skrive inn personopplysningene dine hver gang du blir bedt om det på nettsteder. Alt du trenger å gjøre er å huske hvelvpassordet og velge adressens om skal brukes på nettstedet. På denne måten sparer du ikke bare tid når du fyller ut skjemaer, men du forhindrer også at hackere og tasteloggere får tilgang til personopplysningene dine. Når du har lagt til en adresse til hvelvet, har du tilgang til det fra hvor som helst i verden.

Feltene i vinduet Opprett ny adresse endres i henhold til regionen du velger.

Slik legger du til en adresse med Windows eller Mac

1. Gjør ett av følgende:

• I Windows klikker du på Norton Identity Safe -ikonet på skrivebordet eller på oppgavelinjen.

• På Mac går du til katalogen Programmer og starter Norton Identity Safe.

2. I Norton Identity Safe-hovedvinduet klikker du på fanen Adresser.

3. Klikk på rullegardinknappen øverst i vinduet, og velg Ny adresse.

4. I vinduet OPPRETT ADRESSE skriver du inn de personopplysningene.

5. Klikk på Lagre.

Du kan merke av alternativet Krev hvelvpassord for å forhindre at adressene misbrukes.

Slik legger du til en adresse på Android eller iOS

1. Logg på Norton Identity Safe-appen

2. På skjermen Mitt hvelv tapper du på Adresser.

3. Tapp på plussikonet øverst på skjermen.

4. I vinduet Opprett ny adresse skriver du inn de nødvendige opplysningene.

5. Tapp på avmerkingsikonet.

Du kan legge en adresse til dine favoritter.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v89761688_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 28/09/2015