Om adresser

Med adressefunksjonen kan du enkelt lagre og bruke dine personlige opplysninger mens du utfører transaksjoner på nett. Noen nettsteder krever at du fyller ut et skjema med personopplysninger. Hvis du lagrer personopplysningene under Adresser, kan du fylle inn denne informasjonen med kun ett klikk. Personopplysninger inkluderer data som navn, fødselsdato, fullstendig postadresse, e-postadresse og telefonnummer.

Identity Safe gir deg muligheten til å lagre adresser når du skriver inn personopplysninger på et nettsted.

Hvis du vil håndtere adressene, må du være logget på i Identity Safe.

Du kan bruke opplysningene du lagrer i adressene, til å gjøre følgende:

• Fyll ut skjemaer automatisk på nettsteder.

• Oppgi sensitive opplysninger uten å måtte skrive det når du er på Internett.

På denne måten beskytter Identity Safe mot tasteloggere som stjeler og misbruker andres identitet.

Når du klikker på et felt i et nettskjema vil Norton Identity Safe åpne Infobar som ber om tillatelse til å fylle inn skjemaet automatisk. På Infobar kan du velge adressen du vil bruke, og deretter klikker du på Fyll ut. Hvis du ikke vil se Infobar igjen på nettskjemaet, klikker du på Ikke spør. Du kan åpne Infobar når som helst ved å klikke på HVELVET ER ÅPENT > ALTERNATIVER > Vis Infobar for dette nettstedet.

Du kan også bruke Åpne utfyllingsassistenten -ikonet under HVELVET ER ÅPENT i Norton-verktøylinjen for å se alle lagrede adresser. Du kan velge adressen du vil bruke til å fylle ut et skjema på et nettsted. Hvis noen av feltene ikke er utfylte, kan du dra og slippe informasjonen i adressen til tekstfeltet i skjemaet. Hvis du eksempelvis ønsker å fylle ut e-postinformasjon i et nettskjema, drar du og slipper e-postinformasjonen fra adressen til tekstboksen i nettskjemaet.

Du kan bruke sorteringsalternativet for å organisere adresser etter navn, dato endret og dato bruk. Du kan også søke etter adresser som er lagret i hvelvet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v89761658_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 26/10/2015