Legge til påloggingsinformasjon

Du kan legge til påloggingsinformasjon slik at du får tilgang til nettsteder på en enkel og trygg måte. Du trenger ikke å huske forskjellig påloggingsinformasjon for nettstedene du bruker. Alt du trenger å huske er et hvelvpassord, så logger Norton Identity Safe deg på nettstedene automatisk. Når du har lagt til påloggingsinformasjon i hvelvet, har du tilgang til den fra hvor som helst i verden. Du kan også søke i hvelvet etter påloggingsinformasjon du har lagret slik at du enkelt kan logge deg på nettsteder.

I vinduet Påloggingsinformasjon kan du gjøre følgende:

• Lagre påloggingsinformasjon på en sikker måte.

• Lagre flere typer påloggingsinformasjon for et nettsted.

• Organisere påloggingsinformasjon under forskjellige tagger (kun tilgjengelig i Windows).

• Søke etter spesifikk påloggingsinformasjon.

• Lagre samme nettsted under forskjellige navn.

• Vise eller skjule passordet.

• Se passordet styrke for hver type påloggingsinformasjon.

• Åpne nettstedets påloggingsside på en rask måte.

• Fylle inn påloggingsinformasjon automatisk når du besøker nettsteder igjen.

• Legge til påloggingsinformasjon manuelt.

• Redigere lagret påloggingsinformasjon.

• Se sist gang du endret påloggingsinformasjonen.

Slik legger du til påloggingsinformasjon manuelt på Windows eller Mac

1. Gjør ett av følgende:

• I Windows klikker du på Norton Identity Safe -ikonet på skrivebordet eller på oppgavelinjen.

• På Mac går du til katalogen Programmer og starter Norton Identity Safe.

2. I hovedvinduet til Norton Identity Safe klikker du på fanen Påloggingsinformasjon.

3. Klikk på rullegardinknappen øverst i vinduet, og velg Ny pålogging.

4. I vinduet OPPRETT NY PÅLOGGING skriver du inn de nødvendige opplysningene.

Du kan merke av alternativet Krev hvelvpassord for å forhindre at påloggingsinformasjonen misbrukes.

5. Klikk på Lagre.

Slik legger du til påloggingsinformasjon manuelt på Android eller iOS

1. Logg på Norton Identity Safe-appen

2. På skjermen Mitt hvelv klikker du på Påloggingsinformasjon.

3. Tapp på plussikonet øverst på skjermen.

4. I vinduet Opprett ny pålogging skriver du inn de nødvendige opplysningene.

5. Tapp på avmerkingsikonet.

Du kan legge til påloggingsinformasjon til Favoritter og legge til en merknad for den. Du kan også velge en bakgrunnsfarge for påloggingsinformasjonen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v89761544_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 28/09/2015