Administrere adresser

Identity Safe lar deg legge til en ny adresseopplysning eller endre opplysninger som er lagret.

Alle adressene du har lagret, finnes i listen i adresse vinduet. Du kan redigere detaljene for alle adressene du har lagret. Du kan slette en adresse hvis du ikke trenger den mer.

Legge til en adresse

1. Dobbeltklikk på Identitet og deretter på Identity Safe i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på rullegardinmenyen øverst i vinduet, og velg Ny adresse.

3. I vinduet OPPRETT ADRESSE velger du region, og angir personlige opplysninger, f.eks. navn, kjønn, fødselsdato, adresse og kontaktinformasjon.

4. Velg Krev hvelvpassord for å bli bedt om å angi passordet for Identity Safe før det fyller ut adresser automatisk på nettstedet.

5. Klikk på Lagre.

Redigere en adresse

1. Dobbeltklikk på Identitet og deretter på Identity Safe i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Adresser i venstre rute.

3. Klikk på adressen du vil endre, i vinduet Adresser.

Du kan bruke alternativet Sorter etter, øverst i vinduet Adresser for å finne en adresse raskere. Du kan også søke etter en adresse i feltet Søk i hvelvet ditt.

4. Hvis du blir bedt om å angi passord, skriver du inn hvelvpassordet og klikker på OK.

5. Klikk på Rediger, og endre de nødvendige opplysningene.

6. Klikk på Lagre.

Slette en adresse

1. Dobbeltklikk på Identitet og deretter på Identity Safe i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Adresser i venstre rute.

3. Klikk på adressen du vil slette, i vinduet Adresser.

Du kan bruke alternativet Sorter etter, øverst i vinduet Adresser for å finne en adresse raskere. Du kan også søke etter en adresse i feltet Søk i hvelvet ditt.

4. Hvis du blir bedt om å angi passord, skriver du inn hvelvpassordet og klikker på OK.

5. Klikk på Slett.

6. Klikk på Ja i dialogboksen Advarsel.

Du må validere passordet ditt til hvelvet for den adressen du sletter, hvis du valgte alternativet Krev hvelvpassord da du opprettet adressen.

Video: Hvordan styrer du hvelvet til Identity Safe

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v89760624_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 03/02/2017