Håndtere adresser

Alle adressene du har lagret, finnes i listen i adressevinduet. Du kan redigere detaljene for alle adressene du har lagret. Du kan slette en adresse hvis du ikke trenger den mer.

Slik redigerer du en adresse

1. I hovedvinduet til Norton Business Suite klikker du på Identitet, og deretter på Styre identitetsbeskyttelse.

2. I raden Identity Safe klikker du på Konfigurer.

3. Klikk på Adresser i venstre rute.

4. Klikk på adressen du vil endre, i vinduet Adresser.

Du kan bruke alternativet Sorter etter for å finne en adresse raskere. Du kan også søke etter en adresse i feltet Søk i hvelvet ditt.

5. Hvis du blir bedt om å angi passord, skriver du inn hvelvpassordet og klikker på OK.

6. Klikk på Rediger.

7. Endre de påkrevde detaljene.

8. Klikk på Lagre.

Slik sletter du en adresse

1. I raden Identity Safe klikker du på Konfigurer.

2. Klikk på Adresser i venstre rute.

3. Klikk på adressen du vil slette, i vinduet Adresser.

Du kan bruke alternativet Sorter etter for å finne en adresse raskere. Du kan også søke etter en adresse i feltet Søk i hvelvet ditt.

4. Hvis du blir bedt om å angi passord, skriver du inn hvelvpassordet og klikker på OK.

5. Klikk på Slett.

6. Klikk på Ja i advarselsdialogboksen.

Hvis du valgte alternativet Krev hvelvpassord da du opprettet adressen, må du validere hvelvpassordet for å slette den.

Om adresser

Legge til adresser

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v89760624_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 24/09/2013