Legge til adresser

Du kan også lage anonyme kort, som du kan bruke på nettsteder du ikke kjenner, der du kanskje ikke ønsker å oppgi dine personlige opplysninger. Du kan fylle ut skjemaer automatisk på Internett når du besøker nettsteder.

Slik legger du til en adresse

1. I hovedvinduet til Norton Business Suite klikker du på Identitet, og deretter på Styre identitetsbeskyttelse.

2. I raden Identity Safe klikker du på Konfigurer.

3. Klikk på Adresser i venstre rute.

4. I vinduet Adresser klikker du på Ny adresse.

5. I vinduet Opprett adresse angir du personlige opplysninger, f.eks. navn, kjønn, fødselsdato, adresse og kontaktinformasjon.

6. Velg Krev hvelvpassord for å bli bedt om å angi passordet for Identity Safe før det fyller ut adresser automatisk på nettstedet.

7. Klikk på Lagre.

Om adresser

Håndtere adresser

Legge til etiketter

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v89760595_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 24/09/2013