Norton Identity Safe-adresser

Med adressefunksjonen kan du vise alle personlige opplysninger du ønsker at Identity Safe skal håndtere. Personlige opplysninger inkluderer bl.a. navn, fødselsdato, postadresse, e-postadresse og telefonnumre.

Identity Safe tilbyr muligheten for å lagre identiteter når du fyller ut personlige opplysninger i skjemaer på nettsteder.

Hvis du vil administrere adresser, må du være logget på Identity Safe.

Du kan bruke opplysningene du lagrer i adressene, til å gjøre følgende:

• Fylle ut skjemaer automatisk

• Oppgi sensitive opplysninger uten å måtte skrive det når du er på Internett

På denne måten beskytter Identity Safe dine Identity Safe-data mot misbruk.

Når du klikker på et felt i et elektronisk skjema, åpner Norton Identity Safe infolinjen som ber om tillatelse til å fylle ut skjemaet automatisk. På Infobar kan du velge adressen du vil bruke, og deretter klikker du på Fyll ut. Hvis du ikke vil se Infobar igjen på nettskjemaet, klikker du på Ikke spør. Du kan åpne Infobar når som helst ved å klikke på HVELVET ER ÅPENT > ALTERNATIVER > Vis Infobar for dette nettstedet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v89760582_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016