Installerer Norton Identity Safe

For å bruke Norton Identity Safe må du installere Norton Identity Safe-klienten eller -appen på enheten. Du kan gå til Norton Identity Safe-nettstedet fra enheten du ønsker å laste ned og installere klienten eller appen på.

Når du installerer Norton Identity Safe-klienten, oppretter Norton Identity Safe et ikon på startskjermen eller skrivebordet. Med ikonet har du enkel tilgang til Norton Identity Safe.

I Windows kan du også åpne Norton Identity Safe fra systemstatusfeltet på oppgavelinjen. Du vil som standard se Norton Identity Safe-ikonet på oppgavelinjen. Du kan når som helst velge å vise eller skjule ikonet på oppgavelinjen, ved å merke av ved eller fjerne avmerkingen for Vis ikon i systemstatusfeltet under Innstillinger > Generelt.

Hvis du bruker et Norton-produkt som støtter Identity Safe på en enhet trenger du ikke å installere Norton Identity Safe-klienten på samme enhet. Dersom du bruker et eldre Norton-produkt kan du oppgradere til nyeste versjon for å få de nyeste Norton Identity Safe-funksjonene.

Den personlige informasjonen du ønsker å administrere med Norton Identity Safe lagres i skyen. Slik kan du se data fra Norton Identity Safe-nettstedet eller fra enhver enhet som har Norton Identity Safe installert. Alt du trenger er en Norton-konto, et hvelvpassord og en Internett-forbindelse.

Hvis du har personlig informasjon lagret i et lokalt hvelv kan du konvertere de til skyhvelvet. Skyhvelvet tilbyr mer mobilitet, og det er like sikkert som det lokale hvelvet. I dette tilfellet kan du ikke lenger bruke det lokale hvelvet.

Slik laster du ned Norton Identity Safe-klient på Windows eller Mac

1. Åpne nettleseren din og gå til: https://identitysafe.norton.com/

2. På nettstedet til Norton Identity Safe klikker du på Last ned GRATIS.

3. Gjør ett av følgende:

• På Mac går du til vinduet App Store, klikker på Gratis, og deretter på Installer app.

• På Windows dobbeltklikker du på filen du lastet ned, og deretter klikker du på Kjør.

4. På Windows klikker du på Norton lisensavtale, leser lisensavtalen og klikker deretter på Lukk.

5. Gjør ett av følgende:

• På Mac logger du deg på med din Apple ID.

• På Windows klikker du på Godta og installer.

Slik laster du ned Norton Identity Safe-app på Android eller iOS

1. Gjør ett av følgende:

• På Android går du til Play Store. Hvis det er første gang du åpner Play Store, vises tjenestevilkårene. Trykk på Godta for å fortsette.

• Hvis du har en iOS-enhet, trykker du på App Store -ikonet på startskjermen.

2. Søk og velg Norton Identity Safe-appen.

3. Gjør ett av følgende:

• For Android går du til skjermen med applikasjonsdetaljer og trykker på Installer. Deretter trykker du på Godta og last ned.

• På iOS tapper du på Gratis og deretter på INSTALLER APP. På skjermen Apple ID-passord skriver du inn passordet til Apple-kontoen.

Du kan også laste ned appen ved å skanne QR-koden på Norton Identity Safe-nettstedet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v89757948_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 28/09/2015