Les mer om Norton Password Manager for mobilenheter

Norton Password Manager beskytter deg når du angir personopplysninger på nettet. Funksjonen husker alle brukernavnene og passordene dine og fyller automatisk ut skjemaer med kredittkortinformasjon og adresser på en sikker måte. Den lagrer passordene dine og annen brukerinformasjon i et sikkert, skybasert hvelv som bare du har tilgang til.

Funksjoner i Norton Password Manager

Vi har introdusert noen nye funksjoner som kan være nyttige.

• Passordgeneratoren i Norton Password Manager gir deg muligheten til å generere svært sikre passord som er vanskelige å knekke og gjette. Når du oppretter en ny pålogging, kan du bruke passordgeneratoren til å lage sterke passord. Du finner mer informasjon i Bruke Norton passordgenerator til å opprette sterke passord

• Med funksjonen Mobil opplåsing kan du låse opp Password Manager-hvelvet ved hjelp av en nettleser ved å godkjenne en varsling på mobilenheten din i stedet for å skrive inn hvelvpassordet manuelt. Hver gang du starter nettleseren din med Norton Password Manager-utvidelsen installert, sendes automatisk en varsling om å låse opp hvelvet til den registrerte mobilenheten din. Når du har godkjent opplåsingsforespørselen på mobilenheten, låses hvelvet opp automatisk i nettleseren. Du finner mer informasjon i Låse opp Norton Password Manager-hvelvet med Mobil opplåsing

• Med funksjonen Automatisk utfylling av passord i Norton Password Manager kan du enkelt fylle ut påloggingsinformasjon på nettsteder og i andre apper automatisk. Funksjonen bruker adressene og betalingsdetaljene du har lagret, til å fylle ut påloggingsinformasjonen din automatisk på nettsteder. Du finner mer informasjon i Konfigurere Automatisk utfylling av passord i Norton Password Manager

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v89756944
Operativsystem: Android, iOS
Sist endret: 12/10/2021