Les mer om Norton Password Manager for mobilenheter

Norton Password Manager beskytter deg når du angir personopplysninger på nettet. Funksjonen husker alle brukernavnene og passordene dine og fyller automatisk ut skjemaer med kredittkortinformasjon og adresser på en sikker måte. Den lagrer passordene dine og annen brukerinformasjon i et sikkert, skybasert hvelv som bare du har tilgang til.

Funksjoner i Norton Password Manager

Vi har introdusert noen nye funksjoner som kan være nyttige.

• Passordgeneratoren i Norton Password Manager gir deg muligheten til å generere svært sikre passord som er vanskelige å knekke og gjette. Når du oppretter en ny pålogging, kan du bruke passordgeneratoren til å lage sterke passord. Du finner mer informasjon i Bruke Norton passordgenerator til å opprette sterke passord

• Med funksjonen Mobil opplåsing kan du låse opp Password Manager-hvelvet ved hjelp av en nettleser ved å godkjenne en varsling på mobilenheten din i stedet for å skrive inn hvelvpassordet manuelt. Hver gang du starter nettleseren din med Norton Password Manager-utvidelsen installert, sendes automatisk en varsling om å låse opp hvelvet til den registrerte mobilenheten din. Når du har godkjent opplåsingsforespørselen på mobilenheten, låses hvelvet opp automatisk i nettleseren. Du finner mer informasjon i Låse opp Norton Password Manager-hvelvet med Mobil opplåsing

• Med funksjonen Automatisk utfylling av passord i Norton Password Manager kan du enkelt fylle ut påloggingsinformasjon på nettsteder og i andre apper automatisk. Funksjonen bruker adressene og betalingsdetaljene du har lagret, til å fylle ut påloggingsinformasjonen din automatisk på nettsteder. Du finner mer informasjon i Konfigurere Automatisk utfylling av passord i Norton Password Manager

Laste ned Norton Password Manager for mobilenheten din

Følg trinnene nedenfor for å laste ned Norton Password Manager-appen på iOS- og Android-enhetene dine:
  1. Gjør ett av følgende:

• Hvis du har en Android-enhet, går du til Play Store. Hvis det er første gang du åpner Play Store, vises skjermbildet Tjenestevilkår. Trykk på Godta for å fortsette

• Hvis du har en iOS-enhet, trykker du på App Store -ikonet på startskjermen.

2. Skriv inn Norton Password Manager i søkefeltet, og søk deretter etter appen i resultatene.

3. Gjør ett av følgende:

• For Android: Gå til skjermbildet med appdetaljene og trykk på Installer.

• For iOS trykker du på HENT og deretter på Åpne.

Konfigurere Norton Password Manager-appen

1. Når du starter Norton Password Manager-appen for første gang, blir du omdirigert til siden Lisens- og tjenesteavtale.

2. Trykk på Godta og start for å godta Nortons lisens- og tjenesteavtale.

3. Logg på NortonLifeLock-kontoen.

Hvis du ikke har en NortonLifeLock-konto, må du opprette en Norton-konto.

4. Åpne det eksisterende hvelvet i Norton Password Manager-appen.

Hvis du ikke har et hvelv for Norton Password Manager, må du opprette et nytt hvelv.

5. Når du har logget på Norton-kontoen og Norton Password Manager-hvelvet, trykker du på Konfigurer PIN-kode.

Følg instruksjonene på skjermen for å konfigurere en PIN-kode for appen.

Konfigurere biometrisk godkjenning på mobilenheten

Mobilappen Norton Password Manager gir deg muligheten til å tilbakestille eller endre hvelvpassordet hvis du mister eller glemmer det. Alternativet for tilbakestilling av passord er tilgjengelig på enheter som har biometrisk autentiseringsstøtte. Du må konfigurere biometrisk autentisering på enheten og låse opp hvelvet én gang for å bruke funksjonen for tilbakestilling av passord.

Konfigurere biometrisk autentisering på en iOS-enhet

1. Trykk på Innstillinger på iOS-enheten.

2. På skjermen Innstillinger trykker du på Touch ID og passkode

3. Skriv inn koden for å åpne skjermen Touch ID og passkode.

4. På skjermen Touch ID og passkode, under FINGERAVTRYKK, trykker du på Legg til fingeravtrykk og følger instruksjonene på skjermen.

Konfigurere biometrisk godkjenning på en Android-enhet

1. På Android-enheten trykker du på Innstillinger

2. På skjermbildet Innstillinger trykker du på Sikkerhet og låseskjerm.

3. På skjermen Sikkerhet og låseskjerm, under Fingeravtrykksliste, trykker du på Legg til fingeravtrykk og følger instruksjonene på skjermen

Tilbakestille hvelvpassorden fra mobilenheten

Mobilappen Norton Password Manager gir deg muligheten til å tilbakestille eller endre hvelvpassordet hvis du mister eller glemmer det. Alternativet for tilbakestilling av passord er tilgjengelig på enheter som har biometrisk autentiseringsstøtte. Du må konfigurere biometrisk autentisering på enheten og låse opp hvelvet én gang for å bruke funksjonen for tilbakestilling av passord.

Tilbakestille passordet for hvelvet i Norton Password Manager fra en iOS-enhet

Denne funksjonen er bare tilgjengelig på iOS-enheter som kjører iOS 10 eller nyere.

1. Logg på Norton Password Manager-appen ved hjelp av biometrisk autentisering.

2. Trykk på ikonet Meny på skjermen Hvelv og deretter trykker du på Innstillinger.
  3. Fra skjermen Hvelv, under Hvelvpassord, trykker du på Tilbakestill passord.

Trykk på Touch ID eller Face ID når du mottar en melding.

4. I vinduet Tilbakestill passord følger du instruksjonene på skjermen og trykker på Lagre.

Tilbakestille passordet for hvelvet i Norton Password Manager fra en Android-enhet

1. Logg på Norton Password Manager-appen ved hjelp av biometrisk autentisering.

2. Trykk på ikonet Meny på skjermen Hvelv og deretter trykker du på Innstillinger.
  3. På skjermen Innstillinger trykker du på Hvelv.

4. Fra skjermen Hvelv, under Hvelvpassord, trykker du på Tilbakestill passord.

Trykk på Fingeravtrykk -sensoren når du mottar en melding.

5. I vinduet Tilbakestill passord følger du instruksjonene på skjermen og trykker på Lagre.

Støttede enheter for biometrisk godkjenning

iOS

• iPhone 5S

• iPhone 6 Plus / 6s Plus

• iPhone SE

• iPhone 7 Plus

• iPhone 8 Plus

• iPhone X/XS Max/XR

• iPad Air

• iPad Mini 2 med Retina-skjerm

• iPad Air 2

• iPad Mini 3 / Mini 4

• iPad 2017

• iPad Pro 9,7 i (1. generasjon) / iPad Pro 12,9 i (1. generasjon)

• iPad Pro 10.5 i (2. generasjon)/iPad Pro 12,9 i (2. generasjon)

• iPad 2018

Android

• Google Nexus 5X

• Google Pixel / Pixel 2

• Google Pixel XL/Google Pixel XL 2

• Samsung Galaxy A5

• Samsung Galaxy S5 / S5 Mini

• Samsung Galaxy S6/S6 Edge

• Samsung Galaxy S7 Edge

• Samsung Galaxy S8/S8+

• Samsung Galaxy S9/S9+