Slå Norton fellesskapsovervåkning av eller på

Norton fellesskapsovervåkning hjelper til med å oppdage nye sikkerhetstrusler ved å sende inn utvalgte sikkerhets- og programdata til analyse. Dette setter Symantec i stand til å tilby løsninger som identifiserer nye trusler og risikoer på en mer effektiv måte. Symantec vurderer disse dataene for å identifisere nye trusler og hvor de kommer fra. Gjennom den samlede innsatsen fra brukere av Norton, kan løsninger på trusler og risikoer bli funnet enda raskere.

Du kan bruke alternativet Norton fellesskapsovervåkning til å sende informasjon om mistenkelige filer til Symantec, som deretter analyserer dem. Symantec vurderer disse dataene for å identifisere nye trusler og hvor de kommer fra. Norton Insight-funksjonene bruker den analyserte informasjonen fra Symantec til å oppdage sikkerhetstruslene.

Norton fellesskapsovervåkning samler og sender kun inn detaljert informasjon om Norton-relaterte feil og komponenter. Funksjonen samler og lagrer ikke personopplysninger om brukerne.

Du kan bruke vinduet Sikkerhetslogg for å gjennomgå informasjonen som har blitt sendt til Symantec.

Slå Norton fellesskapsovervåkning av eller på

1. Klikk på Innstillinger i Nortons hovedvindu.

2. Klikk på Administrasjonsinnstillinger under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. I vinduet Administrative innstillinger, i raden Norton fellesskapsovervåkning, flytter du På/av -bryteren til Av eller .

4. Klikk på Bruke, og klikk deretter på Lukk.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v8959380_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 19/06/2017