Slå Norton fellesskapsovervåkning av og på

Du kan bruke alternativet Norton fellesskapsovervåkning til å sende informasjon om mistenkelige filer til Symantec, som deretter analyserer dem. Symantec vurderer disse dataene for å identifisere nye trusler og hvor de kommer fra. Norton-funksjoner som Norton Insight og Insight Network, bruker den analyserte informasjonen fra Symantec til å oppdage sikkerhetstrusler.

Norton fellesskapsovervåkning samler og sender kun inn detaljert informasjon om Norton-relaterte feil og komponenter. Funksjonen samler og lagrer ikke personopplysninger om brukerne.

Du kan se informasjonen som er blitt sendt til Symantec, i Sikkerhetslogg.

Slik slår du Norton fellesskapsovervåkning av og på:

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Administrasjonsinnstillinger under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Gjør ett av følgende på raden Norton fellesskapsovervåkning i vinduet Administrasjonsinnstillinger :

• Hvis du vil slå av Norton fellesskapsovervåkning, flytter du Av/på -bryteren mot høyre til Av.

• Hvis du vil slå på Norton fellesskapsovervåkning, flytter du Av/på -bryteren mot venstre til .

4. Klikk på Bruk.

Om Norton fellesskapsovervåkning

Vise elementer i Sikkerhetslogg

Om Sikkerhetslogg

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v8959380_N360_Business_CC_2014_no_no