Norton fellesskapsovervåkning

I kategorien Norton fellesskapsovervåkning i vinduet Sikkerhetslogg finner du informasjon om sikkerhets- og programdata som er sendt inn til Symantec. Symantec analyserer disse dataene for å identifisere nye trusler og hvor de kommer fra. Dette setter Symantec i stand til å tilby løsninger som identifiserer nye trusler og risikoer på en mer effektiv måte.

Ingen informasjon som kan identifisere deg, avdekkes ved datainnsamling og innsending. Symantec beskytter den innsamlede informasjonen i tilstrekkelig grad.

Om Sikkerhetslogg

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v8958962_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 24/04/2011