Norton fellesskapsovervåkning

I kategorien Norton fellesskapsovervåkning i vinduet Sikkerhetslogg finner du informasjon om sikkerhets- og programdata som er sendt inn til Symantec. Symantec analyserer disse dataene for å identifisere nye trusler og hvor de kommer fra. Dette setter Symantec i stand til å tilby løsninger som identifiserer nye trusler og risikoer på en mer effektiv måte.

Ingen informasjon som kan identifisere deg, avdekkes ved datainnsamling og innsending. Symantec har et høyt beskyttelsesnivå for den innsamlede informasjonen.

Om Sikkerhetslogg

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v8958962_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 17/06/2013