Norton Mobile Security påviser en kjent app som en personvernrisiko

App Advisor-funksjonen til Norton Mobile Security søker gjennom alle installerte apper for tilgang til dine personlige data, viste annonser, bruk av bakgrunnsdata, uvanlig oppførsel og batteribruk i bakgrunnen. Ut fra resultatene så flagger den appen som en personvernsrisiko. Du kan lese den detaljerte rapporten om appen og ta et informert valg om hvorvidt du ønsker å klarere appen eller avinstallere den.

Hvis du vil vite mer om hvilken oppførsel som App Advisor kontrollerer, leser du Hvorfor flagger Norton Mobile Security en kjent app som en personvernsrisiko på Android-enheten?.

Hvis du vil klarere den appen som er blitt påvist som en personvernsrisiko og fortsette å bruke den, legger du den til på Klarert -listen.

Legge til en app på listen over klarerte apper

1. Start Norton Mobile Security-appen.

2. Sveip gjennom skjermene for å komme til App-sikkerhet -skjermen og trykk siden på App Advisor.

3. Under Personvernsrisiko trykk på appen du vil evaluere, og les App Advisor-rapporten om potensielle risikoer.

4. Hvis du vil klarere og beholde appen, trykker du på Klarer.

Appene du klarerer legges til på listen Klarerte apper i App Advisor.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v89529004_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android
Sist endret: 10/09/2017