Gjennomsøke datamaskinen med Norton Power Eraser

Norton Power Eraser er et kraftig verktøy for eliminering av skadeprogrammer, som hjelper deg med å bli kvitt sikkerhetsrisikoer som er vanskelige å fjerne. Hvis et program har tatt over datamaskinen og du har problemer med å oppdage eller fjerne det, kan det hende at Norton Power Eraser kan fjerne sikkerhetstrusselen fra maskinen. Det håndterer vanskelig crimeware av typene scareware og rogueware (programmer som etterligner andre programmer), som nettkriminelle bruker til å lure deg til å laste ned trusselelementer til datamaskinen.

Norton Power Eraser inneholder oppdagelses- og fjerningsfunksjoner beregnet på sikkerhetsrisikoer som gir seg ut for å være legitime programmer (uekte antivirusprogramvare), også kalt scareware, rogueware og scamware. Verktøyet bruker mer aggressive metoder enn Norton-produktet, og det kan derfor hende at det markerer legitime programmer for fjerning. Du bør se nøye gjennom søkeresultatene før du velger å fjerne noe.

Når du søker og fikser trusler, oppretter Norton Power Eraser et punkt for systemgjenoppretting. Hvis du fjernet noen viktige filer, lar Norton Power Eraser deg gjenopprette filene med valget Angre tidligere reparasjon. Norton Power Eraser lister opp nylige reparasjonsøkter der du kan se og gjenopprette de viktige filene.

Hvis du ønsker mer informasjon om Norton Power Eraser, ser du Opplæring for Norton Power Eraser.

Søke med Norton Power Eraser

1. Dobbeltklikk på Sikkerhet og deretter på Søk i hovedvinduet til Norton-produktet.

2. I vinduet Søk, under Norton Power Eraser, klikker du på Norton Power Eraser.

3. Klikk på Kjør.

4. I vinduet Norton Power Eraser klikker du på OK.

5. I hovedvinduet til Norton Power Eraser klikker du på Avanserte søk.

6. Klikk på Systemsøk.

7. Se over søkeresultatene og følg instruksjonene på skjermen for å ordne sikkerhetsrisikoene som ble oppdaget.

Video: Slik bruker du Norton Power Eraser-søk i Norton-produktet

Video: Slik laster du ned og bruker Norton Power Eraser til å fjerne uønskede apper og trusler

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v89340909_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 03/02/2017