Om Norton Power Eraser

Norton Power Eraser er et kraftig verktøy for eliminering av skadelig programvare, som hjelper deg med å bli kvitt sikkerhetsrisikoer som er vanskelige å fjerne. Hvis et program har tatt over datamaskinen og du har problemer med å oppdage eller fjerne det, kan det hende at Norton Power Eraser kan fjerne sikkerhetstrusselen fra maskinen. Det håndterer vanskelig crimeware av typene scareware og rogueware (programmer som etterligner andre programmer), som nettkriminelle bruker til å lure deg til å laste ned trusselelementer til datamaskinen.

Norton Power Eraser inneholder oppdagelses- og fjerningsfunksjoner beregnet på sikkerhetsrisikoer som gir seg ut for å være legitime programmer (uekte antivirusprogramvare), også kalt scareware, rogueware og scamware. Verktøyet bruker mer aggressive metoder enn Norton Business Suite-produktet, og det kan derfor hende at det markerer legitime programmer for fjerning. Du bør se nøye gjennom søkeresultatene før du velger å fjerne noe.

Søke gjennom datamaskinen med Norton Power Eraser

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v89340876_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 01/08/2013